37 xronia mazi

Το 1980, έγινε πραγματικότητα ένα μεγάλο όραμα των εργαζόμενων στο Ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου,  η δημιουργία του Συνεταιριστικού  Super Market με την επωνυμία Προμηθευτικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός   Εργατών & Υπαλλήλων Ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου        

Απώτερος σκοπός αυτού το δημιουργήματος ήταν η συγκράτηση των τιμών προς όφελος των καταναλωτών  και της τοπικής κοινωνίας. Η συνεργασία και η στήριξη των Συριανών προμηθευτών και παραγωγών.

Μετά από  37 χρόνια, πολλά άλλαξαν.

Πολυεθνικοί κολοσσοί έχουν “αλώσει” την τοπική αγορά.Όμως ο σκοπός και η φιλοσοφία του Συνεταιρισμού δεν άλλαξαν

Έχοντας την δική σας αμέριστη υποστήριξη, πιστοί στις ιδέες και τους στόχους μας, συνεχίζουμε αδιάκοπα τις προσπάθειες να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα αρίστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε κυρίως με τους τοπικούς προμηθευτές και παραγωγούς. Να είμαστε αρωγοί σε κάθε κοινωνική, πολιτιστική, φιλανθρωπική, αθλητική προσπάθεια, (Δήμου, Συλλόγων και Σωματείων)  που έχει σκοπό να προβάλει και να προαγάγει το νησί μας. Πάντα κοντά σε κάθε αναξιοπαθούντα (πολύτεκνο, άπορο, άνεργο κλπ)

Το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού οφείλουν σε ΟΛΟΥΣ εσάς , ένα μεγάλο από καρδιάς … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια, τον ίδιο ζήλο και σεβασμό, τον αγώνα μας προς όφελος των καταναλωτών, της τοπικής αγοράς και κοινωνίας


 

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ 2016

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ  ΚΛΗΡΩΣΗ


 

Οι τυχεροί της σημερινής κλήρωσης είναι :

 

              ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ  ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

 

              ΚΑΪΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

              ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

              ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ  ΙΩΑΝΝΑ

 

              ΡΑΠΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Ο καθένας κερδίζει από μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 100 €  

       

 

      ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ !!!               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Προς τους κ.κ. Συνεταίρους,

 

 σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του Συνεταιρισμού και μετά από απόφαση του Εποπτικού και του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι Συνέταιροι του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού των Υπαλλήλων και Εργατών Ναυπηγείων Σύρου ΝΕΩΡΙOΝ Α.Ε. Συν. ΠΕ. που έχει έδρα την Ερμούπολη Σύρου σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 11/01/2017 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 15.00 στην αίθουσα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΝΗΣΑΚΙ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

1. Υποβολή και έγκριση του ισολογισμού και του Λογαριασμού "Αποτελέσματα χρήσης" για την εταιρική χρήση από 01/07/15 μέχρι 30/06/16, μετά από ακρόαση των εκθέσεων του Εποπτικού και Διοικητικού Συμβουλίου.

 

2. Απαλλαγή των μελών του Εποπτικού και του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση από 01/07/15 μέχρι 30/06/16

 

 3.Ορισμός ορκωτού ελεγκτή.

 

 4. Διάφορες ανακοινώσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού για να είναι έγκυρη η  Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον των μισών των εγγεγραμμένων μελών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί σε 7 ημέρες, δηλαδή στις 18/01/2017 την ίδια μέρα και ώρα και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, για απαρτία απαιτείται να παρίσταται το 1/5 τουλάχιστον των μελών. Αν δεν υπάρξει απαρτία και στη 2η Γενική Συνέλευση αυτή θα επαναληφθεί σε 7 ημέρες δηλαδή στις 25/01/2017 την ίδια μέρα και ώρα και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

       Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

 

 

 

              O Πρόεδρος                                                           O Γραμματέας

 

         Βογιατζής Δημήτριος                                              Φραγκιάς Γεώργιος   

 

Απεργιακές κινητοποιήσεις

 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

     SUPER MARKET ΝΕΩΡΙΟΥ

                                                          Σύρος   2/12/2016                                                                 

                     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Ο ανταγωνισμός και κυρίως ο αθέμιτος, μας αναγκάζει, αυτή τη φορά, να μην συμμετάσχουμε στο βαθμό που θέλουμε, στις Απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ .

     Σαφώς και  είμαστε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου (ειδικά του Ναυπηγείου), συνταξιούχου, ανέργου στο δίκαιο αγώνα που καθημερινά δίνει.

Περισσότερα...