Ιστορικό - Προφίλ Σούπερ Μάρκετ Νεωρίου

 

Τον Οκτώβριο του 1980, έγινε πραγματικότητα ένα μεγάλο όραμα των εργαζόμενων στο Ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου, η δημιουργία του Συνεταιριστικού Super Market με την επωνυμία Προμηθευτικός Καταναλωτικός  Συνεταιρισμός Εργατών & Υπαλλήλων Ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου.

Απώτερος σκοπός αυτού το δημιουργήματος ήταν (και παραμένει)  η συγκράτηση των τιμών προς όφελος των καταναλωτών και της τοπικής κοινωνίας.  

 Τα πρώτα πέντε χρόνια της λειτουργίας του, στεγάστηκε σε παρακείμενο κτήριο του Ναυπηγείου και το φθινόπωρο του 1985 μεταφέρθηκε και παραμένει μέχρι σήμερα,  στο ιστορικό κτήριο “Βελισσαρόπουλου”  (όπου σε αυτό κατασκευάστηκε, μερικά  χρόνια πριν,  το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Ελλάδα).

Αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς και έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του συριανού καταναλωτή (μετόχου και μη),  το 1987 οι δραστηριότητες της επιχείρησης επεκτάθηκαν και στο τομέα του εμπορίου ηλεκτρικών συσκευών, δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα παραπλεύρως του SUPER MARKET.

Για την καλύτερη και πιο δυναμική παρουσία στο χώρο του εμπορίου το κατάστημα των τροφίμων εντάχτηκε στο δυναμικό της αλυσίδας “Eλληνική Διατροφή - Coop”  και των ηλεκτρικών ειδών στην “Electronet” δύο εκ των κορυφαίων (και αμιγώς Ελληνικών) εταιριών στο είδος τους,  που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ο Συνεταιρισμός μας όλα τα χρόνια της λειτουργίας του είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια προβολής του νησιού μας (πολιτιστική, αθλητική, κοινωνική) και πάντα κοντά να προσφέρει την βοήθειά του σε κάθε αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο.

Συνεργάζεται με όλους σχεδόν τους τοπικούς αντιπροσώπους και παραγωγούς, στηρίζοντας έτσι  το τοπικό εμπόριο.

Η επιχείρηση απασχολεί 34 εργαζόμενους με πλήρη ωράριο.

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ELECTRONET

Καλώς ήλθατε στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Electronet στη Σύρο. Στο κατάστήμα μας μπορείτε να βρείτε τα πιο πρόσφατα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών του χώρου. Συμβουλευτείτε μας και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, σε οικιακό εξοπλισμό, ψυχαγωγία και κλιματισμό σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Στο κατάστημα electronet Νεωρίου στη Σύρο, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Υποστηρίζοντας με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης που μοιραζόμαστε μαζί σας και με σεβασμό στις προσωπικές σας ανάγκες η εταιρεία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εύκολα, γρήγορα και υπεύθυνα. Δείτε το μηνιαίο έντυπο προσφορών μας ή μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της electronet και ενημερωθείτε για τις οικονομικότερες προσφορες ηλεκτρικών ειδών στο νησί της Σύρου. Απίθανες τιμές κάθε μήνα. Πουθένα αλλού πιο οικονομικά.

 

 

 

 

 

Ο Συνεταιρισμός διοικείται από το Διοικητικό και το Εποπτικό Συμβούλιο, όπου εκλέγονται από το σύνολο των μετόχων κάθε τρία χρόνια.

Σύνθεση Δ.Σ.

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  Πρόεδρος 
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Αντιπρόεδρος
ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΙΩΣΗΦ Β Αντιπροεδρος
ΚΑΡΥΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ Ταμίας
ΦΡΑΓΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γραμματέας
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Μέλος
ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μέλος

 

Σύνθεση Ε.Σ.

ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Πρόεδρος
ΚΑΪΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γραμματέας
ΣΙΡΚΟΒΙΤΣ ΙΩΣΗΦ Μέλος
ΒΑΛΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μέλος
ΠΑΠΑΤΖΙΚΗΣ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΟΣ Μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μέλος